Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΙΟΝΤΑ PHARMASEPT: ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ...













Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή.


Tol Velvet Baby Mild Bath 300ml

Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο για σώμα & μαλλιά




Tol Velvet Baby Mild Bath 1lt

Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο για σώμα & μαλλιά



Καθαρίζει απαλά χωρίς να τσούζει τα μάτια
Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά χωρίς να τσούζει τα μάτια. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς και χαρίζει στην επιδερμίδα τη σωστή ενυδάτωση & απαλότητα ώστε να αποφεύγεται η ξηροδερμία. Παράλληλα, χάρη στο ουδέτερο pH7 και το ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα.
Προστασία από ερεθισμούς
Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που περιέχει το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση, προστατεύουν την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Παράλληλα, τα φυτικά εκχυλίσματα Βρώμης και Καλέντουλας καταπραΰνουν από ερεθισμούς και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.
Κλινικά μελετημένο στο Νοσοκομείο Αττικόν


Tol Velvet Soft Milk Bath 200ml


Εξαιρετικά απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα



Εξαιρετικά απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο, με σύνθεση χωρίς σαπούνι και SLES/SLS
Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, με σύνθεση χωρίς σαπούνι και SLES/SLS, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει. Πλούσιο σε θρεπτικά / καταπραϋντικά έλαια και εμπλουτισμένο με φυσικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος.


Tol Velvet Baby Soothing Cream 150ml

100 % φυσική ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο & το σώμα του μωρού
Καθημερινή φυσική ενυδάτωση για τη βρεφική επιδερμίδα
Απαλή ενυδατική κρέμα με 100% φυσική σύνθεση, βασισμένη σε φυσικούς γαλακτωματοματοποιητές λεκιθίνης απόλυτα συμβατούς με το δέρμα. Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, χαρίζει στην επιδερμίδα την χαμένη υγρασία της, καταπραΰνει άμεσα ερεθισμούς & κοκκινίλες και ενδυναμώνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.

Tol Velvet Baby Extra Calm Cream 150ml

Φυσική αδιάβροχη κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας

Καθημερινή προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα
Προστατευτική κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας με απαλή υποαλλεργική σύνθεση σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η σύνθεσή της με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα που την προφυλάσσει από τη διαβροχή και τις μολύνσεις. Παράλληλα, τα φυτικά συστατικά της ανακουφίζουν άμεσα από συγκάματα και κοκκινίλες, ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.


Tol Velvet Baby Soft Wipes (30 τεμάχια)

Παιδικά μαντηλάκια χωρίς οινόπνευμα για τα χέρια & το πρόσωπο

Δερματολογικά ελεγμένα παιδικά μαντηλάκια, χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό του προσώπου και των χεριών στο σχολείο, το παιχνίδι ή την εκδρομή.
Εμπλουτισμένα με Aloe Vera, έλαιο Χαμομηλιού, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη & Βιταμίνη Ε, είναι ιδανικά για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην βόλτα, το ταξίδι, το σπίτι και το σχολείο. Με υπέροχο άρωμα φρούτων και πρακτική συσκευασία με διπλό κούμπωμα ασφαλείας.
  • Καθαρίζουν αποτελεσματικά τους δύσκολους λεκέδες (μαρκαδόροι κτλ)
  • Έχουν ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες και ενυδατώνουν
  • Εμπλουτισμένα με Αλλαντοΐνη και Aloe Vera
  • Με διπλό κούμπωμα ασφαλείας για τη διατήρηση της υγρασίας
  • Χωρίς οινόπνευμα

Tol Velvet Baby Natural Oil 125ml

100% Φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα & το πρόσωπο του μωρού

Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα
To Tol Velvet Baby Natural Oil είναι ένα βρεφικό υποαλλεργικό λάδι ενυδάτωσης και φροντίδας, με 100% φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που αποτρέπουν την αφυδάτωση, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και χαρίζουν ελαστικότητα & απαλότητα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και στην περιποίηση της νινίδας.
Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα
Το ευεργετικό για το δέρμα Καρδαμέλαιο και το λάδι Ιπποφαές, σε συνδυασμό με τα πολύτιμα λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας, εμποδίζουν την αφυδάτωση και δυναμώνουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα & την απαλότητά της.
Καταπραϋντική δράση & προστασία
Το λάδι Καλέντουλας και το Χαμομηλέλαιο ανακουφίζουν άμεσα από ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Το Χαμομηλέλαιο σε συνδυασμό με τη Βιζαμπολόλη προστατεύει το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.

Θα βρείτε όλη τη σειρά pharmasept με 30% έκπτωση εδώ. 
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5755167 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00



2 σχόλια:

  1. ευχαριστώ πολύ για τα προϊόντα και την καθοδήγηση που προσφέρεται μέσω αυτού του post ! το παιδί μου έχει πάρα πολύ ευαίσθητο δέρμα, οπότε θα με βοηθήσουν πολύ τα προϊόντα και οι συμβουλές που λέτε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. titanium bicycle bicycle - Titanium Arts
    It titanium alloy is the ultimate bicycle for a t fal titanium pan beginner. This classic titanium hair trimmer bicycle bicycle, with trex titanium headphones its original head design made in the same $35.99 titanium bracelet · ‎Out of stock

    ΑπάντησηΔιαγραφή

website counter