Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ...ΦΟΡΜΟΥΛΑ!


















Η Power Health σας προσφέρει τη φυσική εξέλιξη στο αδυνάτισμα με το Size One PREMIUM formula. Ένα φυσικό προϊόν που αξιοποιεί τις αδυνατιστικές ιδιότητες του Αφρικανικού μάνγκο οι οποίες αποδεικνύονται με κλινική μελέτη. Συνδυάστε την αγωγή Size One PREMIUM formula με ισορροπημένη διατροφή και σωματική δραστηριότητα και δείτε το σώμα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα.
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη* στο επιστημονικό περιοδικό Lipids in Health and Disease, μελετήθηκε η επίδραση που έχει το IGOB131®, εκχύλισμα από το κουκούτσι τού Αφρικανικού Μάνγκο (Irvingia gabonensis), στο σωματικό τους βάρος, στο λίπος τού σώματος και στην περιφέρεια της μέσης 102 υπέρβαρων και παχύσαρκων εθελοντών με ΔΜΣ**>25.
Η μελέτη αυτή ήταν «διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη μέσω πλασέμπο ομάδας» και διήρκησε 10 εβδομάδες (μετρήσεις έγιναν την 4η, 8η και 10η εβδομάδα).
Όσον αφορά στη διατροφή και στη σωματική δραστηριότητα των εθελοντών δεν έγινε καμία απολύτως παρέμβαση κι έτσι οι εθελοντές διατήρησαν τις συνήθειες που είχαν στην καθημερινότητά τους και πριν από τη μελέτη.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, ιώδιο συντηρητικά και αρώματα.
Κατάλληλο: Για διαβητικούς και όσους ακολουθούν αγωγή ομοιοπαθητικής.
Περιεχόμενο: 60 κάψουλες
Συσκευασία για 1μήνα
Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε μία (1) κάψουλα, δύο (2) φορές την ημέρα, 30-60λεπτά πριν από τα γεύματα.
Λαμβάνεται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.
Εγκυμοσύνη / Θηλασμός:
Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

Μπορείτε να βρείτε το SIZE ONE PREMIUM με 30% έκπτωση εδώ.

Αφρικανικό Μάνγκο: Η επανάσταση στο αδυνάτισμα

Μήπως είναι το αδυνατιστικό φρούτο που περιμέναμε;

Θεωρείται πολύ σπάνιο, αφού ενδημεί στην Κεντρική Αφρική. Αυτός είναι και ο λόγος που λέγεται Αφρικανικό μάνγκο. Στην Αφρική δεν είναι ένα νέο φρούτο, όμως στο δυτικό κόσμο θεωρείται θαυματουργό στον τομέα τού αδυνατίσματος και αποτελεί το μοναδικό συστατικό του Premium formula.
Σύμφωνα με κλινικές έρευνες το εκχύλισμα από τα κουκούτσια του διευκολύνει τη διαδικασία αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες, ενώ συμβάλλει στην καλύτερη υγεία τού οργανισμού. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το African Mango είναι πολύ πιθανό να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς για την απώλεια βάρους και την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης, και όλα αυτά με ένα φυσικό συστατικό.
Η αγορά κατακλύζεται από πολλά είδη συμπληρωμάτων διατροφής με αφρικανικό μάνγκο, γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στην επιλογή τού σωστού προϊόντος.
Το Premium formula είναι το μοναδικό αδυνατιστικό συμπλήρωμα διατροφής τής αγοράς που περιέχει το συγκεκριμένο εκχύλισμα από το Αφρικανικό μάνγκο ((Irvingia gabonensis) με την εμπορική ονομασία IGOB 131® αξιοποιώντας με ιδανικό τρόπο τις μοναδικές ιδιότητές του. Συνδυάστε το με ήπια σωματική δραστηριότητα και σωστή διατροφή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αδυνάτισμα με αποδείξεις:

Πρόσφατη κλινική μελέτη* που πραγματοποιήθηκε αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του Αφρικανικού μάνγκο με την ονομασία IGOB 131® (Irvingia gabonensis), συστατικό που περιέχεται στο Premium formula. Εθελοντές -γυναίκες και άνδρες- που έλαβαν ως συμπλήρωμα διατροφής το συγκεκριμένο εκχύλισμα του Αφρικανικού μάνγκο 30-60 λεπτά πριν από τα 2 κύρια γεύματα της ημέρας, άρχισαν από τις 4 πρώτες εβδομάδες, και συνέχισαν έως και τη 10η εβδομάδα, να χάνουν βάρος, λίπος και περίπου 2-3 νούμερα στη μέση!

Γιατί το Premium formula είναι η καλύτερη επιλογή Αφρικανικού μάνγκο;

Το Premium formula διασφαλίζει το γεγονός ότι το προϊόν έχει κλινική έρευνα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.
Πρόκειται για το αυθεντικό και μοναδικό εκχύλισμα IGOB 131®, το οποίο έχει ερευνηθεί κλινικά και έχει αποδεδειγμένη δράση στη μείωση του σωματικού βάρους, του αποθηκευμένου λίπους και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ανθρώπων που το λάμβαναν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

website counter