ΕΞΥΠΝΗ και ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Φαρμακείο της Χαράς

ΑΣΚΗΣΗ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Το Φαρμακείο της Χαράς

TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Φαρμακείο της Χαράς

ΠΡΟΪΟΝΤΑ και ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ E-SHOP ΜΑΣ

Το Φαρμακείο της Χαράς

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Suncare ‘n bronze

Προστασία & Μαύρισμα
Αποκτήστε μπρούτζινο χρώμα το καλοκαίρι… υπό την προστασία τού Suncare ‘n bronze της Power Health. Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που λειτουργεί ως ‘’εσωτερικό’’ αντηλιακό και σας βοηθάει να μαυρίσετε φυσικά! Η σύνθεσή του με β-καροτένιο και τα φυσικά αντιοξειδωτικά λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, τις βιταμίνες C, E και το ιχνοστοιχείο Σελήνιο ενισχύουν και επιταχύνουν τη διαδικασία τού μαυρίσματος. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει το δέρμα αλλά και τον οργανισμό σας από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών από προκαλούνται από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλει στην αντιμετώπισης της πρόωρης γήρανσης καθώς και στο φυσιολογικό σχηματισμό τού κολλαγόνου τού δέρματος. Απολαύστε προστασία και μαύρισμα… σε αναβράζουσα μορφή και υπέροχη γεύση ροδάκινο.
Ενεργά συστατικά ανά δισκίο: β-καροτένιο 6mg (συμπεριλαμβανομένης της προβιταμίνης Α 100mcg), Λουτεΐνη 6mg, Ζεαξανθίνη 250mcg, Σελήνιο 10mcg (18% Σ.Η.Π.*), Βιταμίνη C 100mg (125% Σ.Η.Π..*), Βιταμίνη Ε 15mg (125% Σ.Η.Π..*).
*Σ.Η.Π. : Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη
Συστατικά: Κιτρικό οξύ, Όξινο Ανθρακικό Νάτριο, Σορβιτόλη, Βιταμίνη C, Κυκλαμικό νάτριο, Βιταμίνη Ε, Σκόνη παντζαριού, Λουτεΐνη, Γεύση ροδάκινο, Πολυαιθυλενογλυκόλη, Σακχαρινικό νάτριο, β-καροτένιο, Γεύση πορτοκάλι, Ριβοφλαβίνη, Ζεαξανθίνη, Σεληνιακό νάτριο.
Χωρίς: Ζάχαρη, γλουτένη, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.
Οδηγίες χρήσης
Ενήλικες : Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, ως συμπλήρωμα διατροφής.
Περιεχόμενο: 20 αναβράζοντα δισκία
Εγκυμοσύνη / Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός και αν συνιστάται από το γιατρό σας.
Θα το βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή εδώ.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ






Η ιστορία της αντιηλιακής προστασίας
Το SPF (Sun Protection Factor) ή Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας έχει θεσπιστεί το 1962 για να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέγουν την κατάλληλη αντιηλιακή προστασία και γενικά, συμβολίζει το βαθμό προστασίας που προσφέρει κάθε προϊόν απέναντι στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Αυτό όμως δεν σημαίνει απόλυτα ότι όσο υψηλότερο βαθμό χρησιμοποιήσεις, τόσο μεγαλύτερη προστασία έχεις. Το πιο βασικό είναι η συνάρτηση του δείκτη, με τον τύπο του δέρματός μας καθώς και το χρόνο που θα περάσουμε στον ήλιο.

Τι διαφορά έχουν οι ακτίνες UVA και UVB;

Οι ακτίνες UVA είναι παρούσες όλη τη διάρκεια του χρόνου και διεισδύουν μέσα από λεπτά ρούχα, τζάμια, ακόμα κι από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μας. Είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση του δέρματος, (A από το Aging, δηλαδή γήρανση) επειδή διαπερνούν την επιδερμίδα, καταστρέφοντας τα κύτταρα που βρίσκονται βαθύτερα. Και δυστυχώς, ενώ πιστεύουμε ότι το ηλιοκαμένο δέρμα μας χαρίζει χρόνια, στην ουσία συντελεί στη φωτογήρανση. Οι πανάδες, οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες του δέρματος, η χαλάρωση, η τραχύτητα, οφείλονται κυρίως στις ακτίνες UVA.
Οι ακτίνες UVB είναι οι δυνατές ακτίνες που προκαλούν εγκαύματα το καλοκαίρι (Β από το Burn, δηλαδή έγκαυμα) και κυρίως κατά τις μεσημεριανές ώρες. Ευθύνονται για τους περισσότερους καρκίνους του δέρματος, ιδιαίτερα επειδή η δράση τους έχει συσσωρευτική ιδιότητα από χρόνο σε χρόνο. Επειδή αντανακλούνται στο νερό και στο χιόνι όμως, χρειάζονται κι εκείνες προστασία όλο το χρόνο.
Για την ασφαλέστερη αντιηλιακή μας προστασία λοιπόν, θα πρέπει να αναζητούμε αντιηλιακά με δράση κατά της UVA και της UVB ακτινοβολία.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ 
Τα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα είναι ανόργανες ενώσεις οι οποίες, χάρη στο μέγεθος και το φορτίο τους,ανακλούν και διαχέουν την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ δεν απορροφώνται από το δέρμα, μειώνοντας το βαθμό ερεθιστικότητας και αλλεργίας. Είναι φωτοσταθερά φίλτρα, δηλαδή η αποτελεσματικότητά τους δε μειώνεται σημαντικά με την παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία μετά τη χρήση του προϊόντος. 
Ωστόσο, τα φυσικά φίλτρα επηρεάζουν σημαντικά την υφή του προϊόντος, καθώς και το αισθητικό αποτέλεσμα της εφαρμογής τους στην επιδερμίδα [άσπρη επίστρωση], ενώ πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλη ποσότητα για να εξασφαλιστεί η υψηλή προστασία του αντιηλιακού. 
Τα χημικά [οργανικά] αντιηλιακά φίλτρα απορροφώνται από την επιδερμίδα και μετατρέπουν την ακτινοβολία σε άλλη μορφή ενέργειας [θερμότητα]. Μικρή ποσότητα χημικών φίλτρων εξασφαλίζει υψηλό δείκτη προστασίας και εύχρηστη ελαφριά υφή στο τελικό προϊόν . 

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποκτήστε το αντιηλιακό σας σε πολύ χαμηλή τιμή.Κάντε κλικ εδώ.

website counter