ΕΞΥΠΝΗ και ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Φαρμακείο της Χαράς

ΑΣΚΗΣΗ και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Το Φαρμακείο της Χαράς

TIPS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το Φαρμακείο της Χαράς

ΠΡΟΪΟΝΤΑ και ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ E-SHOP ΜΑΣ

Το Φαρμακείο της Χαράς

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΙΟΝΤΑ PHARMASEPT: ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ...













Η PHARMASEPT είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 19 χρόνια στο χώρο του δερμοκαλλυντικού προϊόντος. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή.


Tol Velvet Baby Mild Bath 300ml

Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο για σώμα & μαλλιά




Tol Velvet Baby Mild Bath 1lt

Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο για σώμα & μαλλιά



Καθαρίζει απαλά χωρίς να τσούζει τα μάτια
Φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά χωρίς να τσούζει τα μάτια. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς και χαρίζει στην επιδερμίδα τη σωστή ενυδάτωση & απαλότητα ώστε να αποφεύγεται η ξηροδερμία. Παράλληλα, χάρη στο ουδέτερο pH7 και το ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα.
Προστασία από ερεθισμούς
Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες που περιέχει το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση, προστατεύουν την υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Παράλληλα, τα φυτικά εκχυλίσματα Βρώμης και Καλέντουλας καταπραΰνουν από ερεθισμούς και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.
Κλινικά μελετημένο στο Νοσοκομείο Αττικόν


Tol Velvet Soft Milk Bath 200ml


Εξαιρετικά απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα



Εξαιρετικά απαλό κρεμώδες αφρόλουτρο, με σύνθεση χωρίς σαπούνι και SLES/SLS
Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, με σύνθεση χωρίς σαπούνι και SLES/SLS, καθαρίζει απαλά χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει. Πλούσιο σε θρεπτικά / καταπραϋντικά έλαια και εμπλουτισμένο με φυσικά πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που ενισχύουν την άμυνα του δέρματος.


Tol Velvet Baby Soothing Cream 150ml

100 % φυσική ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο & το σώμα του μωρού
Καθημερινή φυσική ενυδάτωση για τη βρεφική επιδερμίδα
Απαλή ενυδατική κρέμα με 100% φυσική σύνθεση, βασισμένη σε φυσικούς γαλακτωματοματοποιητές λεκιθίνης απόλυτα συμβατούς με το δέρμα. Πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, χαρίζει στην επιδερμίδα την χαμένη υγρασία της, καταπραΰνει άμεσα ερεθισμούς & κοκκινίλες και ενδυναμώνει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα.

Tol Velvet Baby Extra Calm Cream 150ml

Φυσική αδιάβροχη κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας

Καθημερινή προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα
Προστατευτική κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας με απαλή υποαλλεργική σύνθεση σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η σύνθεσή της με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα που την προφυλάσσει από τη διαβροχή και τις μολύνσεις. Παράλληλα, τα φυτικά συστατικά της ανακουφίζουν άμεσα από συγκάματα και κοκκινίλες, ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.


Tol Velvet Baby Soft Wipes (30 τεμάχια)

Παιδικά μαντηλάκια χωρίς οινόπνευμα για τα χέρια & το πρόσωπο

Δερματολογικά ελεγμένα παιδικά μαντηλάκια, χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό του προσώπου και των χεριών στο σχολείο, το παιχνίδι ή την εκδρομή.
Εμπλουτισμένα με Aloe Vera, έλαιο Χαμομηλιού, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη & Βιταμίνη Ε, είναι ιδανικά για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην βόλτα, το ταξίδι, το σπίτι και το σχολείο. Με υπέροχο άρωμα φρούτων και πρακτική συσκευασία με διπλό κούμπωμα ασφαλείας.
  • Καθαρίζουν αποτελεσματικά τους δύσκολους λεκέδες (μαρκαδόροι κτλ)
  • Έχουν ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες και ενυδατώνουν
  • Εμπλουτισμένα με Αλλαντοΐνη και Aloe Vera
  • Με διπλό κούμπωμα ασφαλείας για τη διατήρηση της υγρασίας
  • Χωρίς οινόπνευμα

Tol Velvet Baby Natural Oil 125ml

100% Φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα & το πρόσωπο του μωρού

Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα
To Tol Velvet Baby Natural Oil είναι ένα βρεφικό υποαλλεργικό λάδι ενυδάτωσης και φροντίδας, με 100% φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που αποτρέπουν την αφυδάτωση, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και χαρίζουν ελαστικότητα & απαλότητα στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού, αλλά και στην περιποίηση της νινίδας.
Φυσική ενυδάτωση & απαλότητα
Το ευεργετικό για το δέρμα Καρδαμέλαιο και το λάδι Ιπποφαές, σε συνδυασμό με τα πολύτιμα λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, συμβάλλουν στην υγεία της επιδερμίδας, εμποδίζουν την αφυδάτωση και δυναμώνουν την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα & την απαλότητά της.
Καταπραϋντική δράση & προστασία
Το λάδι Καλέντουλας και το Χαμομηλέλαιο ανακουφίζουν άμεσα από ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Το Χαμομηλέλαιο σε συνδυασμό με τη Βιζαμπολόλη προστατεύει το ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.

Θα βρείτε όλη τη σειρά pharmasept με 30% έκπτωση εδώ. 
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 5755167 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 08.00 - 23.00



Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Suncare ‘n bronze

Προστασία & Μαύρισμα
Αποκτήστε μπρούτζινο χρώμα το καλοκαίρι… υπό την προστασία τού Suncare ‘n bronze της Power Health. Το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που λειτουργεί ως ‘’εσωτερικό’’ αντηλιακό και σας βοηθάει να μαυρίσετε φυσικά! Η σύνθεσή του με β-καροτένιο και τα φυσικά αντιοξειδωτικά λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, τις βιταμίνες C, E και το ιχνοστοιχείο Σελήνιο ενισχύουν και επιταχύνουν τη διαδικασία τού μαυρίσματος. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει το δέρμα αλλά και τον οργανισμό σας από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών από προκαλούνται από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλει στην αντιμετώπισης της πρόωρης γήρανσης καθώς και στο φυσιολογικό σχηματισμό τού κολλαγόνου τού δέρματος. Απολαύστε προστασία και μαύρισμα… σε αναβράζουσα μορφή και υπέροχη γεύση ροδάκινο.
Ενεργά συστατικά ανά δισκίο: β-καροτένιο 6mg (συμπεριλαμβανομένης της προβιταμίνης Α 100mcg), Λουτεΐνη 6mg, Ζεαξανθίνη 250mcg, Σελήνιο 10mcg (18% Σ.Η.Π.*), Βιταμίνη C 100mg (125% Σ.Η.Π..*), Βιταμίνη Ε 15mg (125% Σ.Η.Π..*).
*Σ.Η.Π. : Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη
Συστατικά: Κιτρικό οξύ, Όξινο Ανθρακικό Νάτριο, Σορβιτόλη, Βιταμίνη C, Κυκλαμικό νάτριο, Βιταμίνη Ε, Σκόνη παντζαριού, Λουτεΐνη, Γεύση ροδάκινο, Πολυαιθυλενογλυκόλη, Σακχαρινικό νάτριο, β-καροτένιο, Γεύση πορτοκάλι, Ριβοφλαβίνη, Ζεαξανθίνη, Σεληνιακό νάτριο.
Χωρίς: Ζάχαρη, γλουτένη, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.
Οδηγίες χρήσης
Ενήλικες : Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, ως συμπλήρωμα διατροφής.
Περιεχόμενο: 20 αναβράζοντα δισκία
Εγκυμοσύνη / Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός και αν συνιστάται από το γιατρό σας.
Θα το βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή εδώ.

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ






Η ιστορία της αντιηλιακής προστασίας
Το SPF (Sun Protection Factor) ή Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας έχει θεσπιστεί το 1962 για να βοηθήσει τους καταναλωτές να επιλέγουν την κατάλληλη αντιηλιακή προστασία και γενικά, συμβολίζει το βαθμό προστασίας που προσφέρει κάθε προϊόν απέναντι στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Αυτό όμως δεν σημαίνει απόλυτα ότι όσο υψηλότερο βαθμό χρησιμοποιήσεις, τόσο μεγαλύτερη προστασία έχεις. Το πιο βασικό είναι η συνάρτηση του δείκτη, με τον τύπο του δέρματός μας καθώς και το χρόνο που θα περάσουμε στον ήλιο.

Τι διαφορά έχουν οι ακτίνες UVA και UVB;

Οι ακτίνες UVA είναι παρούσες όλη τη διάρκεια του χρόνου και διεισδύουν μέσα από λεπτά ρούχα, τζάμια, ακόμα κι από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μας. Είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση του δέρματος, (A από το Aging, δηλαδή γήρανση) επειδή διαπερνούν την επιδερμίδα, καταστρέφοντας τα κύτταρα που βρίσκονται βαθύτερα. Και δυστυχώς, ενώ πιστεύουμε ότι το ηλιοκαμένο δέρμα μας χαρίζει χρόνια, στην ουσία συντελεί στη φωτογήρανση. Οι πανάδες, οι ρυτίδες, οι δυσχρωμίες του δέρματος, η χαλάρωση, η τραχύτητα, οφείλονται κυρίως στις ακτίνες UVA.
Οι ακτίνες UVB είναι οι δυνατές ακτίνες που προκαλούν εγκαύματα το καλοκαίρι (Β από το Burn, δηλαδή έγκαυμα) και κυρίως κατά τις μεσημεριανές ώρες. Ευθύνονται για τους περισσότερους καρκίνους του δέρματος, ιδιαίτερα επειδή η δράση τους έχει συσσωρευτική ιδιότητα από χρόνο σε χρόνο. Επειδή αντανακλούνται στο νερό και στο χιόνι όμως, χρειάζονται κι εκείνες προστασία όλο το χρόνο.
Για την ασφαλέστερη αντιηλιακή μας προστασία λοιπόν, θα πρέπει να αναζητούμε αντιηλιακά με δράση κατά της UVA και της UVB ακτινοβολία.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ 
Τα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα είναι ανόργανες ενώσεις οι οποίες, χάρη στο μέγεθος και το φορτίο τους,ανακλούν και διαχέουν την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ δεν απορροφώνται από το δέρμα, μειώνοντας το βαθμό ερεθιστικότητας και αλλεργίας. Είναι φωτοσταθερά φίλτρα, δηλαδή η αποτελεσματικότητά τους δε μειώνεται σημαντικά με την παρατεταμένη έκθεση στην ακτινοβολία μετά τη χρήση του προϊόντος. 
Ωστόσο, τα φυσικά φίλτρα επηρεάζουν σημαντικά την υφή του προϊόντος, καθώς και το αισθητικό αποτέλεσμα της εφαρμογής τους στην επιδερμίδα [άσπρη επίστρωση], ενώ πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλη ποσότητα για να εξασφαλιστεί η υψηλή προστασία του αντιηλιακού. 
Τα χημικά [οργανικά] αντιηλιακά φίλτρα απορροφώνται από την επιδερμίδα και μετατρέπουν την ακτινοβολία σε άλλη μορφή ενέργειας [θερμότητα]. Μικρή ποσότητα χημικών φίλτρων εξασφαλίζει υψηλό δείκτη προστασίας και εύχρηστη ελαφριά υφή στο τελικό προϊόν . 

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αποκτήστε το αντιηλιακό σας σε πολύ χαμηλή τιμή.Κάντε κλικ εδώ.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

HyalurOn







Τι είναι το HyalurOn
To HyalurOn είναι το μοναδικό βιοσυνθετικά παραγόμενο και υψηλού μοριακού βάρους πόσιμο υαλουρονικό οξύ σε σταγόνες, το οποίο απορροφάται πλήρως από το σώμα, προστατεύοντας τις αρθρώσεις και τους μυς, ενώ συγχρόνως χαρίζει νεανική επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.

Διατηρεί υγιείς αρθρώσεις και συνδέσμους, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ελαστικό και νεανικό δέρμα.

• Λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις και τους μυς, προλαμβάνοντας τη φθορά και τη γήρανσή τους
• Μειώνει τις τριβές και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων
• Προστατεύει τους χόνδρους
• Διώχνει τις φλεγμονές από αρθρώσεις και μυς
• Εξασφαλίζει τη διατήρηση της δομής των αρθρώσεων
• Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
• Βοηθά στην επούλωση και στην αποτροπή της δημιουργίας ουλών
• Βοηθά τα μάτια να παραμένουν καθαρά, υγρά και υγιή
• Ενυδατώνει το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητα και την αντοχή του
• Προλαμβάνει τις ρυτίδες
• Έχει εύκολη δοσολογία: 7-10 σταγόνες (ένα σταγονόμετρο), σε μισό ποτήρι νερό, 1 έως 3 φορές την ημέρα ανάλογα με την περίπτωση.



Το HyalurOn περιέχει υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους (minimum 2 εκατ. Daltons), το μοναδικό το οποίο έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικά απορροφήσιμο από το σώμα.
Το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στο HyalurOn προέρχεται από μια εξωκυτταρική πρωτεΐνη που παράγεται από καλλιέργεια ειδικών μη αντιγονικών εργαστηριακών βακτηριδίων. Η καλλιέργεια των ειδικών αυτών βακτηριδίων μάς επιτρέπει να παράγουμε υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους παρόμοιο με το ανθρώπινο. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν περιέχει σε καμία περίπτωση συστατικά ζωικής προέλευσης (όπως λειριά και χόνδρους στήθους από κόκορα).

• Πώς το υαλουρονικό οξύ βοηθάει στη μείωση των πόνων στις αρθρώσεις;
Το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στο HyalurOn βοηθάει προστατεύοντας και αυξάνοντας την κινητικότητα των αρθρώσεων.
Αν συγκρίνουμε τις αρθρώσεις του σώματος με τη μηχανή ενός αυτοκινήτου, το υγρό το οποίο περιέχεται στις αρθρώσεις του σώματος μιμείται τον ρόλο που παίζει το λάδι στη μηχανή του αυτοκινήτου. Το λάδι πρέπει να αντικαθίσταται κατά διαστήματα, επειδή η θερμοκρασία και η τριβή των κινούμενων μερών της μηχανής μειώνει την πυκνότητα και τη λιπαντική του ικανότητα, με αποτέλεσμα το λάδι να μην μπορεί πλέον να προστατεύσει αποτελεσματικά τις μεταλλικές επιφάνειες της μηχανής από την υπερβολική φθορά. Παρόμοια, το HyalurOn κάνει την ίδια δουλειά στις αρθρώσεις. Καθώς γερνάμε, η πυκνότητα και κατά συνέπεια η λιπαντική ιδιότητα του αρθρικού υγρού μειώνεται, με συνέπεια αυτό να μην είναι πλέον ικανό να προστατεύσει αποτελεσματικά τη λειτουργικότητα των αρθρώσεων, καθώς αυξάνεται η τριβή και η φθορά των χόνδρων. Δεδομένης της αθροιστικής δράσης του HyalurOn όμως, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να αποκαταστήσει τη φυσιολογική πυκνότητα του αρθρικού υγρού κι έτσι να προλάβει ή να σταματήσει την καταστροφή των αρθρώσεων.

• Ποιο μέρος του σώματος επωφελείται από τη χρήση του HyalurOn;
Α) To μυοσκελετικό σύστημα
Σαν φυσικό συστατικό του αρθρικού υγρού, το υαλουρονικό οξύ εγγυάται επαρκή λίπανση των αρθρώσεων, προστατεύοντας τους χόνδρους και καταπολεμώντας την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών και τοξινών στο σώμα. Μειώνει επίσης τις φλεγμονές, παρέχοντας ανακούφιση από τους πόνους.
Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά των μεσοσπονδύλιων δίσκων της σπονδυλικής στήλης.

Β) Η όραση 

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται στο υαλώδες σώμα του ματιού (βολβός). Η καθαρή και ζελατινώδη σύστασή του βοηθάει στο να απορροφηθούν οι κραδασμοί στον αμφιβληστροειδή, προλαμβάνοντας έτσι διάφορες βλάβες στον οφθαλμό.

Γ) Το δέρμα

Το υαλουρονικό οξύ είναι εξαιρετικά σημαντικό στη διατήρηση των ενυδατικών και ελαστικών ιδιοτήτων του δέρματος. Η σύνθεση του υαλουρονικού οξέος μειώνεται συνεχώς με τα χρόνια ξεκινώντας ήδη από την ενηλικίωση. Η μειωμένη αυτή σύνθεση σχετίζεται με τη μειωμένη ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί νερό. Με το πέρασμα του χρόνου, αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί οι ιστοί του δέρματος εμφανίζονται λιγότερο απαλοί και ευλύγιστοι. Η βιομηχανία καλλυντικών συνηθίζει να περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση των προϊόντων make-up καθώς και ενυδατικών και αντιγηραντικών κρεμών.

Δ) Το καρδιαγγειακό σύστημα

Υψηλά επίπεδα υαλουρονικού οξέος περιέχονται στις βαλβίδες της καρδιάς (είναι το λιπαντικό που εγγυάται τη συνεχή λειτουργία τους) αλλά και στον συνδετικό ιστό των αγγείων, όπου καθορίζει την υγεία και την ελαστικότητά τους.

Ε) Το ανοσοποιητικό σύστημα

Το υαλουρονικό οξύ είναι ικανό να ενεργοποιήσει τα λευκοκύτταρα, ελέγχοντας και προστατεύοντας την κυτταρική τους μετανάστευση. Βοηθάει επίσης στο να μειωθούν οι βακτηριακές λοιμώξεις κι έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να μειώσει τα λοιμωξιογόνα επεισόδια σε ασθενείς με χρόνια βρογχίτιδα.
Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις βακτηριακής αμυγδαλίτιδας από στρεπτόκοκκο, (ένα από τα μικρόβια που παράγουν υαλουρονιδάση - ένζυμο που καταστρέφει το υαλουρονικό οξύ), το μπλοκάρισμα της βακτηριακής υαλουρονιδάσης από το χορηγούμενο υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους μπορεί να είναι σωτήριο για τις αρθρώσεις και την καρδιά.


Θα το βρείτε σε πολύ χαμηλή τιμή εδώ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ






















LA ROCHE POSAY



ΣΕΙΡΑ

REDERMIC

Αντιγηραντική φροντίδα για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και της απώλειας σφριγηλότητας, ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα.

Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή της που συνδυάζει Neurosensine με Madecassoside, στοχεύει στις μικροφλεγμονές, οι οποίες επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος.
Η σειρά REDERMIC “γεμίζει” ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενισχύει τη στήριξη του δέρματος.

Ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη


REDERMIC [R]

Φροντίδα εντατικής επανόρθωσης.
Ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη.

Λειαίνει ακόμα και τις πιο έντονες ρυτίδες. Εξομαλύνει το ανάγλυφο της επιδερμίδας: η όψη γίνεται πιο ομοιόμορφη, οι κηλίδες εξασθενούν.

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ

Ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη.
Ιδανική και για το ευαίσθητο δέρμα.

ΟΦΕΛΗ

Οι ρυτίδες, ακόμα και οι πιο έντονες, λειαίνονται. Το ανάγλυφο της επιδερμίδας εξομαλύνεται: η όψη γίνεται πιο ομοιόμορφη, οι κηλίδες εξασθενούν.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόζετε πρωί ή/και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό.
Μην εκτίθεστε στον ήλιο αν δεν έχετε εφαρμόσει πρώτα αντηλιακό. Εφαρμόζετε καθημερινά αντηλιακό με SPF μεγαλύτερο ή ίσο του 15. Να μην τη χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα που περιέχουν Ρετινόλη. Αν νιώσετε κάποια ενόχληση τις πρώτες φορές που θα τη χρησιμοποιήσετε, εφαρμόστε την πιο αραιά μέχρι το δέρμα σας να συνηθίσει τη Ρετινόλη. Αποφεύγετε την περιοχή των ματιών.





REDERMIC [R] EYES

Φροντίδα εντατικής επανόρθωσης.
Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, σημάδια κούρασης.

Λειαίνει τις ρυτίδες. Μειώνει τα σημάδια κούρασης. Προσφέρει εφέ "lifting".

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ

Ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, σημάδια κούρασης.
Ιδανική και για τα ευαίσθητα μάτια.

ΟΦΕΛΗ

Οι ρυτίδες λειαίνονται. Οι μαύροι κύκλοι εξασθενούν ορατά. Η περιοχή των ματιών φαίνεται ξεκούραστη, το βλέμμα φρέσκο και λαμπερό.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμόζετε πρωί ή/και βράδυ, κάνοντας μασάζ από την εσωτερική γωνία του ματιού με κατεύθυνση προς τα έξω.
Αν νιώσετε κάποια ενόχληση τις πρώτες φορές που θα τη χρησιμοποιείτε, εφαρμόστε την πιο αραιά μέχρι το δέρμα σας να συνηθίσει τη Ρετινόλη.


Βαθιές ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας



REDERMIC [C] Για το κανονικό και μικτό δέρμα

Αντιγηραντική φροντίδα που "γεμίζει" τις ρυτίδες. Ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα.
Κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης.

"Γεμίζει" και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Συσφίγγει το δέρμα. Χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Οι κοκκινίλες μειώνονται. Η επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της.

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ

Βαθιές ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ανομοιόμορφη όψη. Ευαίσθητο δέρμα.

ΟΦΕΛΗ

Το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητά του, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και οι βαθιές ρυτίδες επανορθώνονται. Η όψη της επιδερμίδας γίνεται πιο ομοιόμορφη, οι κοκκινίλες μειώνονται ορατά. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα γίνεται πιο απαλό και λαμπερό και ανακτά την άνεσή του.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πρωί ή/και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό.





REDERMIC [C] Για το ξηρό δέρμα

Αντιγηραντική φροντίδα που "γεμίζει" τις ρυτίδες. Ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα.
Κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης.

"Γεμίζει" και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Συσφίγγει το δέρμα. Χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Οι κοκκινίλες μειώνονται. Η επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της.

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ

Βαθιές ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ανομοιόμορφη όψη. Ευαίσθητο δέρμα.

ΟΦΕΛΗ

Το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητά του, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και οι βαθιές ρυτίδες επανορθώνονται. Η όψη της επιδερμίδας γίνεται πιο ομοιόμορφη, οι κοκκινίλες μειώνονται ορατά. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα γίνεται πιο απαλό και λαμπερό και ανακτά την άνεσή του.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πρωί ή/και βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό.





REDERMIC [C] Για τα μάτια

Αντιγηραντική φροντίδα που "γεμίζει" τις ρυτίδες. Ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα.
Κατά των ρυτίδων, της απώλειας σφριγηλότητας και της ανομοιόμορφης όψης.

"Γεμίζει" και επανορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες. Συσφίγγει το δέρμα. Χαρίζει ομοιόμορφη όψη. Οι κοκκινίλες μειώνονται. Η επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της.

ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ / ΑΝΑΓΚΗ

Βαθιές ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ανομοιόμορφη όψη. Ευαίσθητο δέρμα.

ΟΦΕΛΗ

Το δέρμα ανακτά τη σφριγηλότητά του, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται και οι βαθιές ρυτίδες επανορθώνονται. Μέρα με τη μέρα, η περιοχή γύρω από τα μάτια γίνεται πιο ομοιόμορφη και λαμπερή.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πρωί ή/και βράδυ


Θα βρείτε όλη τη σειρά REDERMIC με 30% εκπτωση εδώ.

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

SUPERFOODS ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ






Το  Chlorogenic Acid (χλωρογενικό οξύ) είναι μια χημική ένωση φυτικής προελεύσεως. Είναι η δραστική που περιέχει το αυθεντικό προϊόν, ο Πράσινος Καφές SuperDiet 2500mgπου κυκλοφορεί στα φαρμακεία.
Συναντάται σε πολλά φυτά, και είναι γνωστό εδώ και χρόνια για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και τα πολλαπλά οφέλη που έχει στον οργανισμό μας.
Σήμερα, οι πράσινοι κόκκοι καφέ θεωρούνται ότι ως η πιο πλούσια πηγή σε χλωρογενικό οξύ. Μερικά ακόμα φυτά περιέχουν χλωρογενικό οξύ αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες..
Το χλωρογενικό οξύ (C16H18O9) είναι ένας ενδιάμεσος εστέρας μεταξύ του καφεϊκού οξέος και του L-quinic οξέος.
Παλιές και νέες έρευνες έχουν καταδείξει ότι το χλωρογενικό οξύ διαθέτει απίστευτη αντιοξειδωτική δράση και ιδιότητες. Πρόσφατες μελέτες όμως έδειξαν ότι το χλωρογενικό οξύ μπορεί να μας βοηθήσει να χάσουμε κιλά, χωρίς διατροφή, δίαιτα ή άσκηση και χωρίς να υπάρχει γενικά κάποια παρενέργεια από την χρήση του, τουλάχιστον όχι στις συγκεντρώσεις που έχουν δοκιμαστεί στον άνθρωπο.

Η κύρια χρήση για τα σκευάσματα είναι η απώλεια κιλών, αν και ορισμένοι τα παίρνουν αποκλειστικά για την αντιοξειδωτική δράση και τα άλλα οφέλη που προσφέρει το GCCA™ στον οργανισμό μας
Οφέλη του χλωρογενικού οξέους, του Πράσινου Καφέ στην υγεία μας:

1 – Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
Το χλωρογενικό οξύ είναι σήμερα ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ότι μας προστατεύει από σοβαρές ασθένειες όπως διάφορες μορφές καρκίνου.
2 – Απώλεια Κιλών
Αυτός είναι και ο λόγος που το χλωρογενικό οξύ έχει γίνει τόσο διάσημο το τελευταίο καιρό. Πρόσφατες έρευνες  σε ανθρώπους έχουν δείξει ότι σε συγκεκριμένη δοσολογία, το χλωρογενικό οξύ οδηγεί σε άκοπη και ασφαλή απώλεια κιλών, χωρίς να χρειάζεται δίαιτα.
3 – Προστασία του ήπατος
Σε παλαιότερες έρευνες που έχουν γίνει σε αρουραίους αλλά και σε πρόσφατες σε ανθρώπους, βρέθηκε ότι το χλωρογενικό οξύ προστατεύει το ήπαρ από την οξεία τοξικότητα του ήπατος που προκαλείται από τους λιποπολυσακχαρίτες.
4 – Αντιφλεγμονώδης και παυσίπονη δράση
Έρευνες σε ποντίκια έχουν δείξει ότι το χλωρογενικό οξύ λειτουργεί ως παυσίπονο, ανακουφίζοντας μας από τον πόνο. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση.
5 -Αντιμικροβιακή δράση
Πιστεύετε ότι το χλωρογενικό οξύ δρα κατά ορισμένων ιών και μικροβίων λειτουργώντας έτσι σαν ασπίδα κατά των κρυολογημάτων και των ιώσεων.
6 – Άλλα οφέλη
Διάφορες προκλινικές μελέτες σε ζώα, έχουν δείξει ότι το χλωρογενικό οξύ έχει:
·         Αντιβηχική δράση
·         Θετική επίδραση σε ασθενείς που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα
·         Αντιυπερτασική δράση

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg των SUPERFOODS™, είναι το αυθεντικό προϊόν και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα Φαρμακεία, καθώς προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και κατά 50% standard σε χλωρογενικό οξύ, δηλαδή το καλύτερο στον κόσμο.

Θα το βρείτε στη χαμηλότερη τιμή εδώ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ...ΦΟΡΜΟΥΛΑ!


















Η Power Health σας προσφέρει τη φυσική εξέλιξη στο αδυνάτισμα με το Size One PREMIUM formula. Ένα φυσικό προϊόν που αξιοποιεί τις αδυνατιστικές ιδιότητες του Αφρικανικού μάνγκο οι οποίες αποδεικνύονται με κλινική μελέτη. Συνδυάστε την αγωγή Size One PREMIUM formula με ισορροπημένη διατροφή και σωματική δραστηριότητα και δείτε το σώμα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα.
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη* στο επιστημονικό περιοδικό Lipids in Health and Disease, μελετήθηκε η επίδραση που έχει το IGOB131®, εκχύλισμα από το κουκούτσι τού Αφρικανικού Μάνγκο (Irvingia gabonensis), στο σωματικό τους βάρος, στο λίπος τού σώματος και στην περιφέρεια της μέσης 102 υπέρβαρων και παχύσαρκων εθελοντών με ΔΜΣ**>25.
Η μελέτη αυτή ήταν «διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη μέσω πλασέμπο ομάδας» και διήρκησε 10 εβδομάδες (μετρήσεις έγιναν την 4η, 8η και 10η εβδομάδα).
Όσον αφορά στη διατροφή και στη σωματική δραστηριότητα των εθελοντών δεν έγινε καμία απολύτως παρέμβαση κι έτσι οι εθελοντές διατήρησαν τις συνήθειες που είχαν στην καθημερινότητά τους και πριν από τη μελέτη.
Δεν περιέχει: ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη, ιώδιο συντηρητικά και αρώματα.
Κατάλληλο: Για διαβητικούς και όσους ακολουθούν αγωγή ομοιοπαθητικής.
Περιεχόμενο: 60 κάψουλες
Συσκευασία για 1μήνα
Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε μία (1) κάψουλα, δύο (2) φορές την ημέρα, 30-60λεπτά πριν από τα γεύματα.
Λαμβάνεται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.
Εγκυμοσύνη / Θηλασμός:
Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

Μπορείτε να βρείτε το SIZE ONE PREMIUM με 30% έκπτωση εδώ.

Αφρικανικό Μάνγκο: Η επανάσταση στο αδυνάτισμα

Μήπως είναι το αδυνατιστικό φρούτο που περιμέναμε;

Θεωρείται πολύ σπάνιο, αφού ενδημεί στην Κεντρική Αφρική. Αυτός είναι και ο λόγος που λέγεται Αφρικανικό μάνγκο. Στην Αφρική δεν είναι ένα νέο φρούτο, όμως στο δυτικό κόσμο θεωρείται θαυματουργό στον τομέα τού αδυνατίσματος και αποτελεί το μοναδικό συστατικό του Premium formula.
Σύμφωνα με κλινικές έρευνες το εκχύλισμα από τα κουκούτσια του διευκολύνει τη διαδικασία αδυνατίσματος με φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες, ενώ συμβάλλει στην καλύτερη υγεία τού οργανισμού. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το African Mango είναι πολύ πιθανό να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς για την απώλεια βάρους και την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης, και όλα αυτά με ένα φυσικό συστατικό.
Η αγορά κατακλύζεται από πολλά είδη συμπληρωμάτων διατροφής με αφρικανικό μάνγκο, γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στην επιλογή τού σωστού προϊόντος.
Το Premium formula είναι το μοναδικό αδυνατιστικό συμπλήρωμα διατροφής τής αγοράς που περιέχει το συγκεκριμένο εκχύλισμα από το Αφρικανικό μάνγκο ((Irvingia gabonensis) με την εμπορική ονομασία IGOB 131® αξιοποιώντας με ιδανικό τρόπο τις μοναδικές ιδιότητές του. Συνδυάστε το με ήπια σωματική δραστηριότητα και σωστή διατροφή για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αδυνάτισμα με αποδείξεις:

Πρόσφατη κλινική μελέτη* που πραγματοποιήθηκε αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα του Αφρικανικού μάνγκο με την ονομασία IGOB 131® (Irvingia gabonensis), συστατικό που περιέχεται στο Premium formula. Εθελοντές -γυναίκες και άνδρες- που έλαβαν ως συμπλήρωμα διατροφής το συγκεκριμένο εκχύλισμα του Αφρικανικού μάνγκο 30-60 λεπτά πριν από τα 2 κύρια γεύματα της ημέρας, άρχισαν από τις 4 πρώτες εβδομάδες, και συνέχισαν έως και τη 10η εβδομάδα, να χάνουν βάρος, λίπος και περίπου 2-3 νούμερα στη μέση!

Γιατί το Premium formula είναι η καλύτερη επιλογή Αφρικανικού μάνγκο;

Το Premium formula διασφαλίζει το γεγονός ότι το προϊόν έχει κλινική έρευνα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.
Πρόκειται για το αυθεντικό και μοναδικό εκχύλισμα IGOB 131®, το οποίο έχει ερευνηθεί κλινικά και έχει αποδεδειγμένη δράση στη μείωση του σωματικού βάρους, του αποθηκευμένου λίπους και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ανθρώπων που το λάμβαναν.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

30 Χρόνια Μαζί


Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια και ανταμοίβουμε την εμπιστοσύνη σας με απίστευτες προσφορές.
Επισκεφθείτε το http://www.2pharmacy.gr/ και θα βγείτε σίγουρα κερδισμένοι.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας. 

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ




















Μάστιγα αποτελούν για τις γυναίκες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ευαίσθητη περιοχή. Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Γυναικολόγων μια στις τρεις ταλαιπωρείται από φαγούρα εσωτερικά ή εξωτερικά καθώς και από δύσοσμες κολπικές εκκρίσεις εξαιτίας  διαφόρων φλεγμονών  των γεννητικών οργάνων.Βασικές παθήσεις που μπορούν να ταλαιπωρήσουν μια γυναίκα έιναι οι εξής:

1.     Μυκητιασική κολπίτιδα – Καντιντίαση: ταλαιπωρεί τις περισσότερες  γυναίκες, συνηθέστερα την περίοδο του καλοκαιριού, με την εμφάνιση χαρακτηριστικών παχύρευστων λευκωπών εκκριμάτων που συνοδεύονται από  κνησμό, καύσο & ερεθισμό.
Κατά κύριο λόγο, οι μυκητιασικές κολπίτιδες οφείλονται στην υπερανάπτυξη ενός είδους μύκητα, της Candida albicans, ο οποίος υπάρχει φυσιολογικά και συνυπάρχει αρμονικά με τους άλλους μικροοργανισμούς (κυρίως γαλακτοβάκιλοι),αποτελώντας έτσι την φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, προστατευτικό φραγμό και γραμμή άμυνας για την διατήρηση της υγείας του κόλπου.
Η μεταβολή του πληθυσμού  των γαλακτοβάκιλων έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή του pH (της οξύτητας δηλαδή του κόλπου),τη μείωση της παραγωγής υπεροξειδίου του υδρογόνου που δρα ανασταλτικά της ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών και τη δημιουργία συνθηκών, κατάλληλων για τον πολλαπλασιασμό αναερόβιων μικροοργανισμών και ειδών Candida.
Πολλοί παράγοντες μπορούν να μειώσουν των πληθυσμό των γαλακτοβάκιλων και να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία που υπάρχει μεταξύ των μικροοργανισμών της κολπικής χλωρίδας οδηγώντας σε υπέρμετρη ανάπτυξη των μυκήτων.Μερικοί από αυτούς είναι:οι αυξημένες θερμοκρασίες και η υγρασία που παρατηρούνται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, η παραμονή με βρεγμένο μαγιό, τα στενά συνθετικά εσώρουχα & τζιν, η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, η λήψη αντιβιοτικών, η χρήση αντισυλληπτικών κ.α. ακόμα και το καθημερινό stress.

Ορθή πρακτική αποτελεί η φροντίδα για τη διατήρηση των γαλακτοβάκιλων σε επαρκείς πληθυσμούς με τη χρήση προβιοτικών προϊόντων που αποκαθιστούν άμεσα αυτούς τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς και μειώνουν τη πιθανότητα δημιουργίας  ευνοϊκού για την ανάπτυξη των μυκήτων περιβάλλοντος.


2.     Κολπική ξηρότητα: αίσθημα της φαγούρας, του καψίματος και του ερεθισμού στον κόλπο τους, χωρίς την ταυτόχρονη παρατήρηση υπερεκκρίσεων που θα οδηγούσαν στη σκέψη κάποιας τοπικής λοίμωξης ενώ η πραγματοποίηση της σεξουαλικής επαφής αποδεικνύεται ως μία οδυνηρή & επίπονη πράξη την περίοδο εκείνη.
Οι μεταβολές των γυναικείων ορμονών, των οιστρογόνων, είναι η κύρια αιτία εμφάνισης της κολπικής ξηρότητας σε όλες τις ηλικίες και τις περιόδους της ζωής κάθε γυναίκας. Η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η εμμηνόπαυση, η λήψη κάποιων φαρμάκων, η ακτινοβόληση, κάποιες νόσοι αλλά ακόμα και η έντονη σωματική άσκηση και το καθημερινό stress οδηγούν πολύ συχνά στην εμφάνιση της κολπικής ξηρότητας εξαιτίας της μεταβολής των επιπέδων οιστρογόνων που προκαλούν.

Η επιλογή προϊόντων που δρουν χωρίς τη χρήση ορμονών και φαρμακευτικών ουσιών τα οποία ενυδατώνουν τον κολπικό βλεννογόνο και ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της ξηρότητας φαίνεται να είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τη γυναίκα κάθε ηλικίας.

3.     Κολπίτιδα: κνησμός, αίσθηση καψίματος, ερεθισμός και αυξημένες εκκρίσεις που πολλές φορές είναι δύσοσμες 
Πέρα από την ανάπτυξη κάποιου παθογόνου μικροοργανισμού στο εσωτερικό του κόλπου, κολπίτιδα μπορεί να προκληθεί και από άλλα αίτια. Έτσι η ατροφική κολπίτιδα που εμφανίζεται κυρίως κατά την εμμηνόπαυση οφείλεται στη μείωση της συγκέντρωσης των οιστρογόνων ενώ η άτυπη κολπίτιδα είναι μια μη ειδικής αιτιολογίας κολπίτιδα. Επίσης η χρήση σπερματοκτόνων αλοιφών, κολπικών υπόθετων, προφυλακτικών και γενικότερα προϊόντων με ερεθιστικούς παράγοντες μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργική κολπίτιδα.
Η πρωταρχική αιτία που οδήγησε σε κολπίτιδα ή το αποτέλεσμα της είναι η διαταραχή της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας. Δηλαδή η μείωση του πληθυσμού των ωφέλιμων μικροοργανισμών και κυρίως των γαλακτοβάκιλων που υπάρχουν φυσιολογικά στον κόλπο καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματός μας (εντερική και στοματική κοιλότητα καθώς και στο δέρμα) και έχουν ως κύριο ρόλο την προσφορά φυσικής προστασίας έναντι διαφόρων παθογόνων μικροβίων.



Η επαναφορά και τη διατήρησή των γαλακτοβάκιλων σε επαρκείς πληθυσμούς με τη χρήση προβιοτικών προϊόντων τα οποία προσφέρουν έτοιμους τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς φαίνεται να είναι ιδανική & αναγκαία.


Αντιμετωπίστε κάθε ενόχληση της ευαίσθητης περιοχής με προιόντα EVA.Θα τα βρείτε εδώ.

website counter